Najava i poziv izlagačima

Hrvatsko mjeriteljsko društvo i suorganizatori Državni zavod za mjeriteljstvo, Hrvatska akreditacijska agencija, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski mjeriteljski institut i Hrvatski zavodom za norme.

organiziraju

11. Konferenciju o mjeriteljstvu i akreditaciji
Poreč 19. i 20. svibnja 2016. u hotelu Crystal

 

Pokrovitelji:

Ministarstvo poljoprivrede
Ministarstvo zaštite okoliša i prirode
Ministarstvo poduzetništva i obrta

 

DRUGI POZIV – DOWNLOAD (pdf 1,19 mb)

PROGRAM – DOWNLOAD (pdf 557 kb)

Okvirni dnevni red:

Prvi dan: U okviru Konferencije održat će se i okrugli stol na kojemu će sudjelovati predstavnici tijela državne uprave i institucija hrvatske nacionalne infrastrukture kvalitete o novim zakonima i pravilnicima te njihovoj provedbi, primjenjivim akreditacijskim shemama i drugim temama.
Drugi dan: Održat će se stručni seminar na temu Svjetskoga dana mjeriteljstva „Mjerenja u dinamičkom svijetu“ i Svjetskoga dana akreditacije „Akreditacija: globalni alat za podršku javnim upravama“.

OBAVIJEST: Prvi put Hrvatsko mjeriteljsko društvo i Hrvatsko društvo za kvalitetu organiziraju svoje konferencije u suradnji, na istome mjestu i u isto vrijeme tako da će uplatom kotizacije za 11. konferenciju o mjeriteljstvu i akreditaciji korisnik moći prisustvovati i predavanjima 16. Hrvatske konferencije o kvaliteti.

Prijave i pristojbe:

Za 11. konferenciju za mjeriteljstvo i akreditaciju možete se prijaviti kao:
• sudionik:
• oba dana konferencije (19. i 20. svibnja) – cijena pristojbe je 1 500,00 kn + PDV.
• jedan dan konferencije– cijena pristojbe je 1 200,00 kn + PDV.
• Izlagač (uvjete šaljemo na zahtjev):

Prijaviti se možete putem e-prijavnice.

Popusti:

• „Popusti za članove“ – uobičajeni popust za člana Hrvatskoga mjeriteljskog društva koji je uredno podmirio članarinu za tekuću godinu je 10 %.
• „Nagrada vjernosti“ – polaznici koji su sudjelovali na barem TRI konferencije mogu dobiti popust od 10 %. Da bi ostvarili ovaj popust, potrebno je kod prijave navesti na kojim ste savjetovanjima sudjelovali.
• „Grupni popust“ – za TRI polaznika na savjetovanju iz iste tvrtke dobiva se popust od 5 % na ukupnu cijenu, za ČETIRI polaznika iz iste tvrtke dobiva se popust od 10 % na ukupnu cijenu, a za više od PET polaznika iz iste tvrtke popusti se dogovaraju zasebno.

Izložbe i marketinško predstavljanje
Organizacijski odbor poziva tvrtke da predstave svoje proizvode i usluge tijekom savjetovanja. Sve zainteresirane izlagače molimo da se jave organizatoru radi detaljnijih obavijesti.

Pratite informacije na www.hmd.hr